Posel

Zakaj se odločiti za naročilo tiska zgibank?

Tisk zgibank

Ko govorimo o zgibankah oziroma zloženkah, najprej pomislimo na reklamne materiale podjetij, ki se vsake toliko znajdejo v naših rokah. Ali nam jih v mestu v roko potisnejo kakšni prijazni študenti ali pa jih na določenih točkah vzamemo kar sami.

Zgibanke so oglasne površine in materiali, ki nudijo zares veliko. Ob tem, da je njihova dostava do potencialnih strank dokaj enostavna, saj jih v roke velikokrat vzamejo kar same, pa nam omogočajo tudi precej veliko površino za izpostavitev naših informacij o storitvi ali izdelku.

Zakaj so zgibanke tako popularne?

V resnici smo nekaj na to temo zapisali že na začetku tega članka, a dodajmo še nekaj pozitivnih lastnosti zgibank ali zloženk. Te se vedno znajdejo v razstavnih prostorih, na različnih dogodkih ali pa v trgovini, kamor se odpravimo pogledati bodoči nov avto ali zgolj novo vrtno pohištvo.

Ob tem pa dodajmo še eno pozitivno lastnost. Tisk zloženke – zgibanke ni drag! Res je. Tiskanje teh reklamnih materialov je relativno poceni, hkrati pa nam v velikih količinah omogoča pokritje večjega števila potencialnih strank. Seveda pa mora biti oblikovanje domišljeno in informacija privlačna, sicer lahko promocijski materiali hitro romajo v koš.

Kako velike so zgibanke?

Ena od dobrih lastnosti zgibank in zloženk je vsekakor ta, da nam nudijo precej veliko površino za tiskanje. Kljub temu pa obstaja kar nekaj različnih velikosti, ki so v določenih primerih primernejše kot druge. Tako lahko denimo v podjetju S-GRAF d.o.o. izbirate med naslednjimi velikostmi.

Zgibanke S-GRAF

3x A4, 3x 1/3 A4, 2x 1/3 A4 in 2x A5, pri čemer pa so na voljo tudi različne variante zgibov (C, Z in V zgib). Če v roke vzamete list papirja velikosti A4 in se malce poigrate z njim, ga prepognete na več načinov, boste kmalu ugotovili, katera varianta bi bila optimalna za vaše potrebe.

Kako oblikovati zgibanko?

Tisk zgibanke 2xA5 je denimo tisk na površino velikosti 210×148 mm, pregib V pa pomeni, da je zgibanka zgolj 1x prepognjena po sredini. Na spletni strani podjetja S-GRAF si boste lahko oblikovanje zgibanke uredili kar sami. Izbrali boste ustrezno velikost, kakšen papir želite uporabiti, število zgibank ter priložili datoteko z vsebino, v kolikor jo imate že pripravljeno.

Zloženka 2x A5

Zloženka 2x A5 — S-GRAF d.o.o.

Seveda pa vam pri oblikovanju lahko pomagajo tudi na drugi strani. Prisluhnejo vašim željam, pripravijo predogled in po potrditvi steče tiskanje. To navadno traja tri delovne dni, na izbiro pa imate še dve opciji, za kateri se lahko odločite pred oddajo naročila. Prva je nekoliko hitrejša (dva delovna dneva), tretja pa je zares ekspresna, saj bodo zgibanke na voljo za prevzem že v roku enega dne.

Kako najbolje uporabiti zgibanke?

Ker najbolje veste, na koga ciljate s svojo oglasno kampanjo, naj bo temu namenjeno tudi nagovarjanje ljudi. Če ste prisotni na kakšnem sejmu, potem boste zagotovo potrebovali kar nekaj zgibank, saj jih boste imeli na voljo na svojem sejemskem prostoru, lahko pa jih bodo za vas delili tudi zaposleni po celotnem prizorišču.

Seveda jih lahko ponudite na voljo tudi pri vhodu. Prav tako pa na policah pošt, bank, frizerskih in kozmetičnih salonov ter drugje. Pred vami je zares poceni opcija oglaševanja, zato ne oklevajte in naročite svoje zgibanke že danes.

Morda vas zanima tudi
Posel

Načrtovanje spletne strani – kaj vse upoštevati?

Posel

Kako nastane kovinska konstrukcija?

Posel

13 znakov mobinga na delovnem mestu

Posel

Kako odpreti poslovni račun?