Posel

Načrtovanje spletne strani – kaj vse upoštevati?

Načrtovanje spletne strani

Odgovor na vprašanje iz naslova je povsem odvisen od tega, kaj želite z njo doseči. Ali potrebujete spletno stran za podjetje, predstavitev storitve ali izdelka, morda informativno stran, osebni blog ali spletno trgovino? Ko boste imeli pred seboj odgovor na to, se boste pričeli odločati o tem, kakšna spletna stran bi bila optimalna za vaše potrebe.

Vsekakor pa potrebujete spletno stran, ki bo sledila zadnjim smernicam, bo prilagojena različnim napravam in bo počela točno to, kar boste od nje pričakovali. Če je vaš cilj spletna prodaja, potem si boste želeli, da bo vaša spletna trgovina za vas prodajala 24 ur na dan, brez kakršnihkoli težav oz. večjih posegov z vaše strani.

Kako izdelati spletno stran?

Pri tem vprašanju bo najboljši odgovor, da delo prepustite strokovnjakom, kot so denimo v podjetju Primoss. Izdelava spletnih strani je namreč korak pri poslu, kjer ne sme biti prav nič prepuščenega naključju. Da bo vaša spletna stran, blog ali trgovina v optimalnem stanju, bodo najbolje poskrbeli ljudje, ki se s tem ukvarjajo profesionalno.

Izdelava spletne strani pri spletni agenciji

Svetujemo vam, da izdelavo spletne strani oz. trgovine prepustite spletni agenciji.

Tako bo poskrbljeno za prav vse, kar mora spletna stran imeti, da jo bodo uporabniki z veseljem in s pridom uporabljali, kot tudi, da jo bodo v poplavi drugih spletnih mest sploh našli. Spodaj naštevamo tri oporne točke, katerih se mora držati vsaka spletna stran.

  1. Uporabniška izkušnja. V tem delu je zajeto nemoteno in hitro delovanje spletne strani, logika, ustrezno strukturirane kategorije, strani in podstrani. Le tako bodo uporabniki, ki so vajeni uporabe spleta, hitro in brez nejevolje našli vse, kar jih bo zanimalo.
  2. Prilagojenost različnim napravam. Ni vseeno, kako se spletna stran prikazuje na mobilnih telefonih ali tabličnih računalnikih. Več kot 50 % vseh nas po spletu brska s pomočjo pametnih mobilnih naprav, zato mora biti spletna stran ustrezno prilagojena tudi tem. Odstotek pa se seveda iz leta v leto zvišuje.
  3. Osnovna spletna optimizacija. Poleg tehnične optimizacije, ki zagotavlja optimalno delovanje, je tukaj še SEO optimizacija za spletne iskalnike. Le na ta način vas bodo uporabniki in bodoči kupci namreč sploh našli.
Ne spreglejte
Posel

Kako nastane kovinska konstrukcija?

Posel

13 znakov mobinga na delovnem mestu

Posel

Kako odpreti poslovni račun?

Posel

Kako uspešno izpeljati razgovor za službo?