Dom in vrt

Kje kupiti udobno in kakovostno posteljo?

Udobna in kakovostna postelja

Za nakup pohištva si morate odmeriti kar nekaj časa, če želite, da vam bo dobro služilo, da bo lepo na pogled in da bo imelo tudi dovolj dolgo življenjsko dobo. Še zlasti je to pomembno pri nakupu postelje. Izbira tega kosa pohištva namreč ne vpliva samo na kakovost spanca, temveč na kakovost življenja na sploh.

Postelja, ki mora biti v prvi vrsti kakovostna, se mora tudi dobro ujemati s preostalim pohištvom ter elementi v spalnem prostoru, pa ne samo zaradi videza, temveč prav tako zaradi vašega počutja. Če ste v fazi izbiranja postelje, ste se znašli na pravem mestu, saj vam bomo v nadaljevanju zaupali, kje kupiti udobno in kakovostno posteljo.

Mega Pohištvo – pestra izbira vseh vrst postelj

Na trgu je dandanes ogromno proizvajalcev pohištva. Nekateri med njimi so specializirani prav za izdelovanje postelj vseh vrst. V slovenskem podjetju Mega Pohištvo, katerega razstavni salon lahko obiščete v Pivki, so na voljo številne izvedbe postelj priznanih blagovnih znamk. Bogato ponudbo praktično vseh tipov postelj si lahko ogledate kar na njihovi spletni strani.

Boxspring postelja Ankona 2

Boxspring postelja Ankona 2 (Mega Pohištvo)

Mega Pohištvo vam torej ponuja postelje v najrazličnejših izvedbah. Na voljo so vam lesene in oblazinjene postelje, pa boxspring ter francoske postelje. Vsaka vrsta ležišča se ponaša s svojimi prednostmi, sami pa morate ugotoviti, katera je za vas najprimernejša. Seveda se za pomoč pri izbiri lahko obrnete tudi na omenjeno podjetje, kjer vam bodo z veseljem svetovali.

Postelje z dodatno mero udobja

Težko rečemo, katera vrsta postelj je najbolj priljubljena med kupci, saj ima prav vsaka med njimi svoje značilne prednosti. Toda če si želite pri počitku in spanju nekoliko več udobja, vam priporočamo, da se odločite za nakup oblazinjene postelje.

Oblazinjena postelja Alpha

Oblazinjena postelja Alpha (Mega Pohištvo)

Oblazinjene postelje namreč nudijo dodatno mero udobja. Pogosto so oblazinjene še stranice in vzglavna končnica. To pa še ni vse; ponašajo se s sodobnim ter luksuznim izgledom, na kar danes prisega velika večina zahtevnih kupcev. V salonu podjetja Mega Pohištvo lahko izbirate med oblazinjenimi posteljami različnih dimenzij, oblik in barv.

Ne spreglejte: oblazinjena postelja Kira

V pohištvenem salonu Mega Pohištvo boste med številnimi oblazinjenimi posteljami našli tudi posteljo, poimenovano Kira. Je elegantne oblike in se dobro poda v prav vsak spalni prostor. Vsebuje pod s kovinskim okvirjem ter dvižni mehanizem. Ta omogoča dostop do večjega zaboja za shranjevanje, ki se nahaja pod vzmetnico.

Oblazinjena postelja Kira

Oblazinjena postelja Kira (Mega Pohištvo)

Osnovna konstrukcija postelje Kira je izdelana iz masivnega lesa smreke ali jelke. Dodatni elementi so narejeni iz iverne in vlaknene plošče. Postelja je tapicirana z umetnim usnjem. Kupite jo lahko v različnih dimenzijah:

  • 90×200 cm,
  • 120×200 cm,
  • 140×200 cm,
  • 160×200 cm,
  • 180×200 cm.

Zunanja dimenzija ležišča je vedno nekoliko večja. Postelja Kira je na voljo v črni, beli ali kapučino barvi. Na ogled je seveda tudi v spletni galeriji podjetja Mega Pohištvo, kjer si lahko ogledate še mnoge druge postelje in ostale pohištvene elemente.

Ne spreglejte
Dom in vrt

Zakaj je smrekov les najpogostejša izbira?

Dom in vrt

Zakaj ogrevati s toplotno črpalko?

Dom in vrt

Vse, kar morate vedeti o beljenju sten

Dom in vrt

Kje uporabiti izolacijsko folijo Gefitas?